Peabody have completed their latest IMPROVE project at Shadwell which invests in their outside spaces and transforms them into high-quality spaces for their residents and visitors to enjoy.

The new outside space at Shadwell has created areas where residents can relax or socialise, provides new play opportunities for younger residents, resurfaced the whole estate so there is step free access, created biodiverse walls and roofs to create habitats for London Wildlife and rearranged parking and bin storage. Parts of the Estate are also Grade ll listed.

Peabody were excited to get a time-lapse camera installed so they could capture the main courtyard at Shadwell be transformed from an uninspiring space to a place where people would want to spend time and enjoy being outside.

The final part of the video captures the transformation of the whole estate. Peabody are now looking forward to sharing this with residents from across Peabody so they can see the work involved in the IMPROVE programme.

This was a fantastic development project that Regenology were delighted to be involved with, capturing the amazing transformation from the very beginning to the very end and filming the final result!

8 months, just over 50,000 photos later and you can now see it all unfold here in 3 minutes….